Werken bij Amega Fleet

Wij zoeken collega's!

Wil jij werken bij het leukste automotive bedrijf van Nederland? Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! Wij zijn altijd op zoek naar automotive talenten en geschikte versterkingen.

Amega Fleet

Werken bij Amega Fleet

Amega Fleet is onderdeel van de Amega Groep. De Amega Groep is een dealerorganisatie voor diverse bedrijven in de automotive branche in de regio Zuid-Holland-Zuid. Onder Amega Groep vallen o.a. diverse autodealers, autogarages, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting. Door ons brede netwerk kunnen wij klanten bedienen met uiteenlopende wensen op het gebied van automotive. Binnen Amega zijn circa 650 mensen werkzaam, daarmee staat Amega in de top-10 grootste dealerholdings in Nederland.

Ben jij commercieel ingesteld en gedreven om onze zakelijke klanten volledig te ontzorgen?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor het gehele traject van offerte tot aan de levering van voertuigen aan klanten binnen jouw klantenportfolio. Je hoofdtaak is het bieden van uitstekende service aan onze klanten, waarbij je hen adviseert en ondersteunt bij het maken van keuzes uit ons brede assortiment van producten en diensten. Dit omvat niet alleen auto's van 11 verschillende merken, maar ook onze fietsenwinkel, inbouwspecialist en laadpaalspecialist. Onze klanten bestaan uit leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders en berijders, wat zorgt voor een gevarieerde en dynamische werkomgeving.

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen ons team kom je te werken in een collegiaal team dat er iedere dag hard voor werkt om onze klanten tevreden te stellen. Het team bestaat uit 11 collega’s. De sfeer binnen ons bedrijf vinden wij erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als we jou mogen verwelkomen ga je deelnemen aan ons introductieprogramma ‘Ik werk bij Amega’ met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie.

Daarnaast verzorgen wij:

  • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
  • een vast contract bij goed functioneren;
  • goede begeleiding door jouw collega’s;
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf;
  • een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling.

Waarom kiezen voor Amega Groep?

 Werken met de gaafste automerken!
 Sluit aan bij een groeiend en succesvol bedrijf
Grootste & bekendste autobedrijf in de regio
Rijke historie opgebouwd met een goede reputatie
 Financieel ijzersterkste automotive holding
 Veel doorgroeimogelijkheden
8,5 medewerkers tevredenheid
 Professionele en positieve familiesfeer waardoor onze medewerkers vaak lang bij ons willen blijven werken