Een Fiets van de Zaak via Amega Fleet

Waarom kiezen voor Amega Fleet?

Er zijn diverse partijen die u kunnen helpen om een Fiets van de Zaak aan te bieden. Wij leggen hier aan de hand van zes punten uit wat onze werkwijze zo uniek maakt en waarom u juist moet kiezen voor Amega Fleet.

 

1. Breed aanbod van Fietsen

Van stadsfietsen tot racefietsen en van e-bikes tot elektrische bakfietsen. Doordat wij eigenaar zijn van Bike Totaal dealer Groeneveld Fietsen hebben wij toegang tot allerlei soorten fietsen van de beste merken, zoals bijvoorbeeld: Batavus, Gazelle, Sparta en Urban Arrow

2. Kennis over wagenparken & mobiliteit

Doordat wij decennialang de mobiliteit verzorgen van honderden bedrijven kennen we uw mobiliteitsbehoeften als geen ander. Zoals bekend veranderen mobiliteitsbehoeften continu, maar er blijft altijd vraag bestaan naar mobiliteit. Dus of het nu gaat over auto's, bedrijfswagens of fietsen. Wij kunnen het volledige mobiliteitsvraagstuk voor u uit handen nemen.

3. Allesomvattend mobiliteitsplatform

Medewerkers krijgen d.m.v. een account toegang tot www.ikwilmobiliteit.nl waar ze eenvoudig en overzichtelijk een fiets kunnen uitzoeken met het budget wat zij tot hun beschikking hebben. Prijzen, budgetten en verbruik: alles is inzichtelijk en transparant.

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst en laat uw medewerker zelf zijn of haar mobiliteit kiezen. Zo wordt duurzame mobiliteit een integrale aanpak van uw bedrijf.

4. Amega Fleet is onafhankelijk

In tegenstelling tot veel andere partijen zijn wij niet gebonden aan een vaste leasemaatschappij waardoor er geen beperkingen zijn voor klanten. Wij kunnen iedereen voorzien in elke behoefte. Hierdoor kunnen wij zelfstandig opereren en zijn wij volledig (merk)onafhankelijk.

5. Eén vast aanspreekpunt

Bedrijven die al met Amega Fleet samenwerken roemen onze klantgerichte benadering en transparante werkwijze. Al onze klanten hebben één vaste contactpersoon die als aanspreekpunt dient voor al uw vragen. Zo waarborgen wij heldere communicatie.

6. Volledig ontzorging gedurende het volledige proces

Bij ons neemt u niet slechts een x-aantal fietsen af. Nee, wij begeleiden klanten van het begin tot het eind gedurende het volledige proces. Door gezamenlijk uw mobiliteitsbehoefte in kaart te brengen en mee te denken wat er nodig is om hieraan te voldoen komen we samen tot het beste resultaat. Wij helpen u met het samenstellen van mobiliteitsbudgetten en kunnen u via ons mobiliteitsplatform www.ikwilmobiliteit.nl volledig ontzorgen. Wij leveren de fietsen zelf af en bieden u de juiste tools om volledige inzicht te krijgen in de mobiliteit van uw medewerkers.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van fietsen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!