Diensten

Wat kan Amega Fleet voor u als berijder betekenen?

  • Zeer compleet dienstenpakket;
  • Eén vast telefoonnummer 24/7 bereikbaar;
  • Eén vast contactpersoon voor alle vragen en afspraken;
  • Haal-en brengservice;
  • Online werkplaatsafspraak plannen bij één van onze aangesloten dealerbedrijven.

IkwilMobiliteit

IkwilMobiliteit is een platform waar verschillende vormen van duurzame mobiliteit worden aangeboden. Door gebruik te maken van dit platform wordt een eenduidig proces gecreëerd, waardoor u veel werk uit handen wordt genomen. Zakelijke mobiliteit verduurzamen wordt steeds belangrijker. IkwilMobiliteit helpt u door middel van diverse vormen van duurzame mobiliteit om uw organisatie klaar te maken voor de toekomst.

Haal- en brengservice

We hebben de haal- en brengservice in het leven geroepen om werkgever en werknemer te ontlasten met het vervoer naar de dealer bij onderhoud of schadeherstel. Normaliter moet een werknemer naar de werkplaats komen. Hier moet hij vervolgens wachten tot de auto klaar is of moet hij meerijden met een collega. Met de haal- en brengservice van Amega Fleet is dit verleden tijd.

De haal- en brengservice van Amega Fleet is een gepersonaliseerd portaal voor bedrijven, waarin werknemers van een bedrijf een werkplaatsafspraak kunnen inplannen voor onder andere reparatie, onderhoud, bandenwissel, APK en schade. De werknemers kunnen een afspraak inplannen wanneer het hen het beste uitkomt. Dit kan voor alle merken auto’s dus niet enkel voor de merken die onder de Amega groep vallen.

Interesse in onze mobiliteitsoplossingen?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van mobiliteitsoplossingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.