Duurzaamheid

'Elektrisch rijden', 'Hybride', 'Duurzaamheid', 'Groen rijden', 'MVO', 'CO2-Neutraal', 'Het Nieuwe Rijden...'

Het zijn allemaal termen die horen bij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Amega Fleet is voor u de aangewezen partner die met u meedenkt om uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken in combinatie met fleetmanagement. Het is voor ons vanzelfsprekend dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen onze bedrijfsvoering.

Het is onze ambitie om de meest milieubewuste partner in automobiliteit te zijn in onze regio. Duurzaamheid is belangrijk voor ons vanuit onze historie, als toonaangevende automotive onderneming willen wij onze verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol bij het aanbieden van totale mobiliteitsoplossingen aan onze klanten.

Duurzaam bereikbare DrechtstedenIn de Drechtsteden zijn volop kansen om de leefbaarheid en de luchtkwaliteit te verbeteren met duurzame oplossingen. Zoals intensiever gebruik van de waterwegen in de Drechtsteden en de vele fietspaden die het gebied rijk is. Zo stimuleert Amega haar medewerkers via kortingsvouchers voor fietsen om niet met de auto naar werk te komen en het aanbieden van fietsen als vervangend vervoer. Tal van bedrijven waaronder Amega bedenken zo voortdurend nieuwe manieren een duurzame bedrijfsvoering te realiseren. Vanaf minuut 4 is in deze video te zien hoe Amega omgaat met duurzaamheid.