Zakelijke auto kopen en leasen

Zakelijke auto leasen

Wilt u een zakelijke auto leasen? Ook zakelijke lease brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo weet u precies wat u maandelijks kwijt bent, is onderhoud inbegrepen en heeft u altijd garantie. Amega Fleet biedt diverse mogelijkheden met betrekking tot het zakelijk leasen van een auto, zoals een ritregistratiesysteem, bedrijfswageninrichting en belettering. Ook in dit traject proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij regelen het voor u.

Zakelijk auto kopen

Wilt u een zakelijke auto kopen? Wanneer een bedrijf een auto aanschaft dan heeft dit verschillende voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld alle kosten zoals brandstof, verzekeringen, onderhoud, APK en belastingen boeken als zakelijke kosten. Dit geeft een belasting voordeel.

Door ons brede netwerk kunnen wij auto’s van diverse merken leveren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om u gedurende het gehele traject zo veel mogelijk te ontzorgen; van de keuze van de auto tot de afwerking van de auto met bijvoorbeeld een ritregistratiesysteem, bedrijfswageninrichting en belettering.

Merkonafhankelijk

Een zakelijke auto kopen of leasen? Amega Fleet helpt u daar graag bij. Wij maken de aanschaf van een nieuwe auto eenvoudig voor u! Of u nu wilt gaan voor een Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Skoda, SEAT, Opel, Volvo, Hyundai, Peugeot, Citroën, Ford of een ander merk, wij begeleiden u gedurende het volledige proces.

Onderhoud, reparaties of schadeherstel aan uw auto

Onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw auto is nooit fijn. Ook hierin staat Amega Fleet voor u klaar en ontzorgen u zo veel mogelijk.

  • Originele fabrieksonderdelen
  • 24/7 bereikbaar
  • Onderhoudsadvies
  • Mobiliteitsgarantie
  • Haal- en brengservice

Uw zakelijke auto verzekeren

Wilt u uw zakelijke auto of gehele wagenpark verzekeren? Ook dan kan Amega Fleet u hierbij helpen. Wij bieden namelijk een uitgebreid verzekeringspakket met een passende dekking tegen een aantrekkelijk tarief. Hierbij kunt u kiezen voor alle soorten autoverzekeringen, zoals All-Risk en WA Casco.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van auto’s? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!