Urban Arrow

Een Urban Arrow leasen

Een Urban Arrow leasen? Bekijk hier alle lease tarieven van de Urban Arrow Shorty, Family, Cargo en Tender. Fiets voor een vast bedrag per maand. 

Schoon, veilig, stijlvol en snel

Er is altijd een Urban Arrow die u soepel van A naar B brengt - en daar voorbij. Schoon, veilig, stijlvol en snel. Wat dacht u van levering binnen het uur in plaats van op dezelfde dag? Daarmee brengt u de service die u biedt direct bij uw klanten aan de deur. Kies de Urban Arrow die bij u past, fiets fluitend langs de files en parkeer waar u wil. Geen parkeerkosten meer. Zo krijgt u nog meer plezier van uw stad en in uw  werkdag. Zonder uitstoot of een druppeltje zweet.

Over de Shorty

Deze compacte bakfiets is de perfecte fiets voor de stedelijke multitasker, die dingen te doen heeft, plaatsen wil bezoeken en die daarbij ook nog eens dingen mee wil nemen. Als je dagen gevuld zijn met vergaderingen, bezoeken aan de sportschool, een werklunch of een kop koffie op verschillende plekken in de stad, dan zit je goed met de Shorty.

Over de Family

Maak kennis met het nieuwste lid van uw gezin. Eén die u en uw kostbaarste bezit brengt waar u moet zijn. Geen zorgen meer over uw drukke schema, uw kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand. Eén rit en u bent verslaafd!

Over de Cargo Large

Dit is de meest verkochte variant uit het Cargo assortiment. De Cargo L wordt door veel bedrijven al ingezet voor stadsdistributie. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om een behoorlijke vracht mee te vervoeren.

Over de Cargo XL

Dit is de grotere broer van de Cargo L. Met een 20 cm langer is er aanzienlijk meer plaats voor je vracht. De extra lengte maakt deze fiets bovendien geschikt voor een breder scala aan boxen. Zoals bijv. de Toploader, die uitstekend geschikt is voor het transporteren van kratten vol goederen en de Coolbox… juist, u raadt het al!

Over de Tender

Wat zou er gebeuren als je serieuze hoeveelheden vracht op een elektrische fiets zou zetten. Zou een bakfiets ooit kunnen concurreren met een bestelbus? In samenwerking met onze industriële partners hebben we een antwoord op die vraag gevonden. De Tender is een combinatie van fietsen autotechniek waardoor de driewieler niet alleen erg wendbaar, maar ook zeer sterk en stabiel is. Ons onderzoek en onze prototypes zullen ongetwijfeld leiden tot nieuwe modellen met verrassende applicaties binnen logistiek op de first en last mile. Beschikbaar in drie verschillende maten.

Video's Urban Arrow

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van fietsen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!