IkwilMobiliteit

Mobiliteitsplatform

IkwilMobiliteit is een platform waar wij gebruik van maken voor onze duurzame mobiliteitsoplossingen. Duurzame mobiliteit is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Dit wordt onder andere veroorzaakt door nieuwe milieuwetgevingen zoals het CO2 quotum. Dit quotum houdt in dat bedrijven met meer dan 100 werknemers vanaf 2022 een doel krijgen opgelegd op het gebied van CO2 uitstoot. Dit doel betreft een maximale CO2 uitstoot per medewerker op het gebied van mobiliteit.

IkwilMobiliteit

IkwilMobiliteit is een platform waar verschillende vormen van duurzame mobiliteit worden aangeboden. Door gebruik te maken van dit platform wordt een eenduidig proces gecreëerd voor zowel het aanschaffen van nieuwe vormen van mobiliteit als voor operationeel wagenparkbeheer. Hierdoor wordt u veel werk uit handen genomen.

De mobiliteitsoplossingen van IkwilMobiliteit

IkwilMobiliteit biedt diverse duurzame vormen van vervoer aan haar klanten. Hierbij kunt u denken aan fietsen, het openbaar vervoer middels een mobiliteitskaart, laadpalen en elektrisch rijden.

Fietsen

Geen vervoersmiddel is zo duurzaam als de fiets. IkwilMobiliteit biedt fietsen op diverse manieren aan. Via het platform IkwilMobiliteit kunt u zowel fietsen kopen als leasen voor zakelijk gebruik.

Elektrisch rijden

Ook wanneer een werknemer gebruik wilt maken van een elektrische auto biedt IkwilMobiliteit een eenduidig proces. IkwilMobiliteit biedt namelijk elektrische auto’s die zowel geleased als gekocht kunnen worden. Bovendien biedt IkwilMobiliteit ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de elektrische auto’s van Greenwheels.

Laadpalen

Wanneer u uw personeel elektrisch wilt laten rijden zult u ook rekening moeten houden met laadpalen. Mogelijk is het nodig om laadpalen te plaatsen op de parkeerplaats van uw bedrijf of bij de werknemer thuis. Middels de configurator van IkwilMobiliteit ziet u snel welke laadpaal het beste bij uw situatie aansluit.

Openbaar vervoer

Een andere oplossing die IkwilMobiliteit biedt is het gebruik van openbaar vervoer. Door middel van een mobiliteitskaart kan net zoals bij de OV-chipkaart in- en uitgecheckt worden bij alle vormen van openbaar vervoer zoals de trein, bus, metro en tram.

Interesse in onze mobiliteitsoplossingen?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van mobiliteitsoplossingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.