Populairste secundaire arbeidsvoorwaarde

De meest gewilde secundaire arbeidsvoorwaarde

Slechts 32% van de werkgevers biedt hun medewerkers een fietsregeling aan. Dat terwijl 8 op de 10 werkende Nederlands de fietsregeling ziet als een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde.

Interesse in het aanbieden van een Fiets van de Zaak?

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Werknemers zijn al jaren bekend met het secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop van de zaak of een lease auto. Er is een nieuwe trend wat betreft secundaire arbeidsvoorwaarden: een fiets van de zaak. De fietsregeling is veranderd, waardoor het voor werkgever en werknemer een stuk aantrekkelijker is geworden. Wanneer iedereen met een fiets van de zaak op het werk aankomt, is dat goed voor milieu en de volksgezondheid.

Slechts 32% van de werkgevers biedt hun medewerkers een fietsregeling aan. Dat terwijl 8 op de 10 werkende Nederlands de fietsregeling ziet als een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde. Dit past in het duurzame mobiliteitsbeleid, dat steeds meer bedrijven voeren.

''Er is een nieuwe trend wat betreft secundaire arbeidsvoorwaarden: een fiets van de zaak.''

77% heeft interesse in een zakelijke leasefiets

Uit onderzoek van ALD Automotive is naar voren gekomen dat twee jaar geleden 71% van de werknemers open staat voor leasefiets. Inmiddels is dit opgelopen naar een percentage van 77% die geïnteresseerd is in de zakelijke leasefiets. Vier op de tien Nederlanders hoeven om te werken hun woonplaats niet te verlaten. Om deze reden ontdekken steeds meer werknemers de fiets van de zaak. Een ander voordeel is de populariteit van de elektrische fiets.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van fietsen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!