Zakelijke mobiliteitsoplossingen voor uw werknemers? Amega Fleet ontzorgt bedrijven op het gebied van zakelijk vervoer. Dit doen wij van de aankoop van nieuwe fietsen en het leasen van zakelijke auto’s tot het bieden van totaaloplossingen op het gebied van mobiliteit. Wij ondersteunen en ontzorgen onze klanten gedurende het gehele proces.

Onze mobiliteitsoplossingen 

Amega Fleet neemt het gehele proces van het aankopen van vervoersmiddelen uit handen. Hiervoor kiest een ondernemer voor gemak, eenvoud en een proces dat wij voor iedere organisatie kunnen uitrollen. Wij ondersteunen organisaties bij het kopen en leasen van fietsen en auto’s, bieden diverse laadoplossingen en faciliteren mobiliteit op maat door middel van een mobiliteitspas.

Zakelijke auto 

Bent u opzoek naar een zakelijke auto? Dan komt u voor de keuze te staan om deze te kopen of te leasen. Wat u ook kiest, Amega kan u in dit gehele proces ontzorgen. Van het helpen met de keuze van de auto tot het papierwerk en de afwerking van de auto. Dit alles regelen wij in een eenduidig proces, waarbij u één contact persoon heeft.

Zakelijke auto kopen of leasen

Zakelijke auto kopen of leasen – Amega Fleet
Bestandsnaam en alt tekst: Zakelijke fiets kopen of leasen – Amega Fleet

Zakelijke fiets 

Wilt u een zakelijke fiets leasen of kopen? Amega Fleet kan u met beide helpen. Er zijn een aantal manieren waarop u een zakelijke fiets kunt financieren. Zowel in het proces van de aanschaf van de fiets als in het financieren van de fiets proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen!

Zakelijke fiets kopen of leasen

Laadoplossingen voor elektrische auto’s 

Veel bedrijven kiezen er steeds vaker voor om hun wagenpark te verduurzamen. Een manier om dit te bewerkstelligen is het aanschaffen van elektrische auto’s. Een argument voor veel bedrijven om geen elektrische auto aan te schaffen is het laden. Amega Fleet biedt hierin de oplossing door middel van laadpalen en de laadpas. Zo komen u en uw werknemers nooit zonder stroom te staan!

Laadoplossingen

Laadoplossingen voor elektrische auto’s – Amega Fleet
Mobilitieitskaart – Amega Fleet

Mobiliteitspas – een totaaloplossing voor zakelijk vervoer

Door technologische ontwikkelingen en een toenemende filedruk veranderen de reisbehoeften van uw werknemers. De mobiliteitspas van Amega Fleet biedt hierin de oplossing. Met de mobiliteitspas hebben uw werknemers namelijk de vrijheid om te kiezen voor het type vervoer dat het beste bij hem past. Dit kan variëren van een poolauto of deelauto tot een OV-fiets of Swapfiets tot het openbaar vervoer tot zelfs een taxi. Bovendien kunnen met de mobiliteitspas alle kosten worden betaald die bij het vervoer komen kijken zoals bijvoorbeeld parkeren. Zo heeft u alle kosten in één handig overzicht!

Mobiliteitspas

Mobiliteitsoplossing van Amega Fleet? 

Amega Fleet heeft een uitgebreide kennis op het gebied van mobiliteit. Onze specialisten staan dan ook graag voor u klaar in uw zoektocht naar mobiliteitsoplossingen.

  • Wij ontzorgen u gedurende het gehele proces
  • Eén vast contactpersoon
  • Gebundeld specialisme door ons brede netwerk
  • Merkonafhankelijk

Meer weten over onze mobiliteitsoplossingen

Wilt u meer weten over onze mobiliteitsoplossingen of weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!