Laadoplossingen voor uw medewerkers? Het verduurzamen van het wagenpark wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Dit wordt onder andere veroorzaakt door nieuwe wet- en regelgevingen, zoals bijvoorbeeld de afspraken in het klimaatakkoord 2030. Een manier om het wagenpark te verduurzamen is elektrisch rijden. Hiervoor heeft u zowel elektrische auto’s als laadoplossingen nodig. Amega Fleet kan u hierbij helpen door het verzorgen van laadpalen en het bieden van een laadpas.

Laadpaal zakelijk

Amega Fleet biedt diverse oplossingen op het gebied van laadpalen afhankelijk van uw behoefte. Wij voorzien in laadpalen voor thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Onze palen zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheid te bieden, zodat het laden zo min mogelijk tijd kost. Wij bieden zowel de mogelijkheid om een laadpaal te kopen als te huren. Onze laadpalen worden altijd geleverd in combinatie met een gratis laadpas.

laadpaal zakelijk – Amega Fleet

zakelijke laadpas – Amega Fleet

Zakelijke laadpas

Een andere oplossing die wij bieden op het gebied van elektrisch laden is de laadpas. Met de laadpas kunt u bij meer dan 100.000 laadpunten in Nederland en Europa terecht. Zo komt u nooit zonder stroom te staan. De laadpas is kosteloos. U betaalt voor iedere keer dat u laadt een starttarief en voor de hoeveelheid kWh dat gebruikt wordt. Wanneer u vaak onderweg bent en u meer dan 12 keer per maand laadt, kies dan voor een abonnement. In dat geval wordt er geen starttarief gerekend bij het laden.

Zakelijke auto leasen

Wilt u een zakelijke auto leasen? Ook zakelijke lease brengt een aantal voordelen met zich mee zo weet u precies wat u maandelijks kwijt bent, is onderhoud inbegrepen en heeft u altijd garantie. Amega Fleet biedt diverse mogelijkheden tot het zakelijk leasen van een auto. Ook in dit traject proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen. U geeft aan wat u wilt hebben en wij regelen het voor u.

Waarom kiezen voor een laadoplossing van Amega Fleet

  • Keuze uit diverse betaalbare laadstations.
  • Inzicht in het verbruik van uw werknemers.
  • Gratis laadpas die geschikt is voor meer dan 100.000 laadpunten in Nederland en Europa.
  • De installatie van de laadpaal wordt gedaan door een professionele gecertificeerde installateur.
  • Uw thuisverbruik wordt indien van toepassing verrekend met de zaak.

Meer weten over onze laadoplossingen?

Heeft u vragen over onze laadoplossingen of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!