Amega Fleet is specialist op het gebied van fleetmanagement en onderhoud aan uw wagenpark. Wij helpen bedrijven in het faciliteren van mobiliteit voor hun medewerkers. Dit doen wij door het proces tot aanschaf van verschillende vormen van mobiliteit te vereenvoudigen voor een bedrijf. Amega Fleet biedt onder andere auto’s en fietsen die u zowel kunt kopen als leasen. Door ons grote netwerk kunnen wij nagenoeg ieder merk leveren. Hierdoor kunnen wij de wensen van onze klanten écht centraal stellen en hen compleet ontzorgen.

Bekijk onze mobiliteitsoplossingen

Onderdeel van Amega groep 

Amega Fleet is onderdeel van Amega Groep. Amega Groep is een dealerorganisatie voor diverse bedrijven in de automotive branche in de regio Zuid- Holland-Zuid. Onder Amega Groep vallen diverse autodealers, autogarages, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting. Door ons brede netwerk kunnen wij klanten bedienen met uiteenlopende wensen op het gebied van automotive.

Historie

In 1928 is de basis gelegd voor de Amega Groep met Ames Autobedrijf. Wat destijds begon met een autobedrijf groeide uit tot een Volkswagen agentschap, een autodealer en uiteindelijk een van de grootste autodealers van Nederland. Met inmiddels ruim 450 mensen in dienst en 41 bedrijven onder zich, behoort Amega Groep tot de top 10 dealerorganisatie van Nederland.

De 7 basiswaarden van Amega:
de klant is koning

In 1928 is de basis gelegd voor de Amega Groep met Ames Autobedrijf. Wat destijds begon met een autobedrijf groeide uit tot een Volkswagen agentschap, een autodealer en uiteindelijk een van de grootste autodealers van Nederland. Met inmiddels ruim 650 mensen in dienst en 41 bedrijven onder zich, behoort Amega Groep tot de top 10 dealerorganisatie van Nederland.

We doen alles om een klant TEVREDEN te stellen.

We zoeken samen met de klant naar de BESTE DEAL.

We hebben HETZELFDE DOEL en de klant ervaart ons als ÉÉN.

We verkopen geen nee, we bieden altijd een ALTERNATIEF.

We zijn BETROKKEN naar de klant en naar elkaar.

We zijn altijd BEREIKBAAR.

 

We staan achter onze DUURZAME bedrijfsvoering en gaan zorgvuldig om met (persoons)gegevens.

Onze visie 

Aangezien Amega Fleet is aangesloten bij de Amega Groep hebben we de 7 basiswaarden geïmplementeerd in de manier hoe wij onze klanten verder helpen. Dit ziet u op een aantal manieren terug:

  • Klantgericht: wij streven er naar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, waarbij de klant compleet ontzorgd wordt.
  • Eén contactpersoon: wij vinden het belangrijk dat u altijd weet bij wie u met uw vragen terecht kan. Daarom heeft u altijd één contactpersoon die u verder helpt met al uw vragen.
  • Alle kennis in huis: omdat wij zijn aangesloten bij Amega Groep hebben wij een breed netwerk van dealers, schadeherstelbedrijven, garages en bedrijfswageninrichting. Zo kunnen we u helpen bij al uw vragen.
  • Hoogwaardige service: zoals eerder gezegd staat bij ons de klant centraal en dat merkt u in onze service.
  • Haal- en brengservice: Wij ontzien onze klanten zo veel mogelijk. Daarom bieden wij een haal- en brengservice waar u gebruik van kunt maken bij reparaties en onderhoud.

Over ons – Amega Fleet

Meer weten over Amega Fleet? 

Lees hier over ons team, bekijk onze vacatures en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Een andere vraag aan ons? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!