Over ons

Over Amega Fleet

Amega Fleet is specialist op het gebied van fleetmanagement en onderhoud aan uw wagenpark. Wij helpen bedrijven in het faciliteren van mobiliteit voor hun medewerkers. Dit doen wij door het proces tot aanschaf van verschillende vormen van mobiliteit te vereenvoudigen voor een bedrijf. Amega Fleet biedt onder andere auto’s en fietsen die u zowel kunt kopen als leasen. Door ons grote netwerk kunnen wij nagenoeg ieder merk leveren. Hierdoor kunnen wij de wensen van onze klanten écht centraal stellen en hen compleet ontzorgen.

Onderdeel van de Amega Groep

Amega Fleet is onderdeel van de Amega Groep. De Amega Groep is een dealerorganisatie voor diverse bedrijven in de automotive branche in de regio Zuid-Holland-Zuid. Onder Amega Groep vallen o.a. diverse autodealers, autogarages, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting. Door ons brede netwerk kunnen wij klanten bedienen met uiteenlopende wensen op het gebied van automotive. Binnen Amega zijn circa 650 mensen werkzaam, daarmee staat Amega in de top-10 grootste dealerholdings in Nederland.

Historie

In 1928 is met de oprichting van Ames Autobedrijf de basis gelegd voor het bedrijf dat uiteindelijk zou uitgroeien tot de Amega Groep. Wat destijds begon met een autobedrijf groeide uit tot een Volkswagen agentschap, één autodealer dat uiteindelijk één van de grootste autodealers van Nederland werd. Met inmiddels ruim 650 mensen in dienst en twintig bedrijven onder zich, behoort Amega Groep tot de top-10 grootste dealerorganisaties van Nederland.

De 7 basiswaarden van Amega: de klant is koning

We doen alles om een klant TEVREDEN te stellen.

We zoeken samen met de klant naar de BESTE DEAL.

We hebben HETZELFDE DOEL en de klant ervaart ons ÉÉN.

We verkopen geen nee, we bieden altijd een ALTERNATIEF.

We zijn BETROKKEN naar de klant en naar elkaar.

We zijn altijd BEREIKBAAR.

We staan achter onze DUURZAME bedrijfsvoering en gaan zorgvuldig om met (persoons)gegevens.

Onze visie

Aangezien Amega Fleet is aangesloten bij de Amega Groep hebben we de 7 basiswaarden geïmplementeerd in de manier hoe wij onze klanten verder helpen. Dit ziet u op een aantal manieren terug:

  • Klantgericht: wij streven er naar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, waarbij de klant compleet ontzorgd wordt.
  • Eén contactpersoon: wij vinden het belangrijk dat u altijd weet bij wie u met uw vragen terecht kan. Daarom heeft u altijd één contactpersoon die u verder helpt met al uw vragen.
  • Alle kennis in huis: omdat wij zijn aangesloten bij Amega Groep hebben wij een breed netwerk van dealers, schadeherstelbedrijven, garages en bedrijfswageninrichting. Zo kunnen we u helpen bij al uw vragen.
  • Hoogwaardige service: zoals eerder gezegd staat bij ons de klant centraal en dat merkt u in onze service.
  • Haal- en brengservice: Wij ontzien onze klanten zo veel mogelijk. Daarom bieden wij een haal- en brengservice waar u gebruik van kunt maken bij reparaties en onderhoud.

Meer weten over Amega Fleet?