De haal- en brengservice van Amega Fleet biedt een uitkomst wanneer een auto van uw wagenpark weg moet voor een onderhoudsbeurt of een reparatiebeurt. Het halen en brengen van een auto kost een werknemer normaal gesproken aardig wat tijd, wat vaak tijdens werktijd moet. Onze haal- en brengservice biedt hierin een uitkomst.

Plan uw afspraak

Wat is onze haal- en brengservice

We hebben de haal- en brengservice in het leven geroepen om werkgever en werknemer te ontlasten met het vervoer naar de dealer bij onderhoud of schadeherstel. Normaliter moet een werknemer naar de werkplaats komen. Hier moet hij vervolgens wachten tot de auto klaar is of moet hij meerijden met een collega. Met de haal- en brengservice van Amega Fleet is dit verleden tijd.

De haal- en brengservice van Amega Fleet is een gepersonaliseerd portaal voor bedrijven, waarin werknemers van een bedrijf een werkplaatsafspraak kunnen inplannen voor onder andere reparatie, onderhoud, bandenwissel, APK en schade. De werknemers kunnen een afspraak inplannen wanneer het hen het beste uitkomt. Dit kan voor alle merken auto’s dus niet enkel voor de merken die onder de Amega groep vallen.

Voor wie?

De haal- en brengservice is voor iedereen. Voor onze loyale klanten, klanten die al hun auto’s bij Amega Fleet hebben aangeschaft, is deze service gratis. Andere klanten kunnen ook gebruik maken van de haal- en brengservice, echter betaald u in dat geval wel voor deze service.

Haal- en brengservice van Amega Fleet

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of is er schadeherstel nodig aan uw auto? Wij staan graag voor u klaar met onze haal- en brengservice.

  • Een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt.
  • Geen onnodig tijdsverlies
  • Geen wachttijden
  • Geen kosten voor vervangend vervoer
  • Ongestoord uw werkzaamheden uitvoeren

Plan uw afspraak