Haal- en brengservice

De haal- en brengservice van Amega Fleet biedt een oplossing voor het vervoer van een bedrijfsauto naar een onderhouds- of reparatiebeurt. Normaliter is het vervoer van een bedrijfsauto naar de garage tijdsintensief en iets dat tijdens kantooruren moet worden gedaan. De haal- en brengservice van Amega Fleet biedt hierin een oplossing.

Over onze haal- en brengservice

We hebben de haal- en brengservice in het leven geroepen om werkgever en werknemer te ontlasten met het vervoer naar de dealer bij onderhoud of schadeherstel. Normaliter moet een werknemer naar de werkplaats komen. Hier moet hij vervolgens wachten tot de auto klaar is of moet hij meerijden met een collega. Met de haal- en brengservice van Amega Fleet is dit verleden tijd.

De haal- en brengservice van Amega Fleet wordt geregeld in een gepersonaliseerd portaal, waarin werknemers een werkplaatsafspraak kunnen inplannen voor onder andere reparatie, onderhoud, bandenwissel, APK en schade. De werknemers kunnen een afspraak inplannen wanneer het hen het beste uitkomt. Dit kan voor alle merken auto’s dus niet enkel voor de merken waarvan Amega Groep een dealerschap van vertegenwoordigd.

Voor wie?

De haal- en brengservice van Amega Fleet is een service voor onze loyale klanten, klanten die al hun auto's bij Amega Fleet hebben aangeschaft. De haal- en brengservice wordt dan ook kosteloos aangeboden voor deze klanten.

Haal- en brengservice van Amega Fleet

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of is er schadeherstel nodig aan uw auto? Wij staan graag voor u klaar met onze haal- en brengservice.

  • Een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt.
  • Geen onnodig tijdsverlies
  • Geen wachttijden
  • Geen kosten voor vervangend vervoer
  • Ongestoord uw werkzaamheden uitvoeren

Interesse in onze haal- en brengservice?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van haal- en brengservice? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.