Aanbod lease fietsen

Keuze uit de beste merken

Op deze pagina vindt u elektrische fietsen van verschillende topmerken zoals: Gazelle, Koga, Urban Arrow en Batavus. Onze elektrische fietsen zijn te verkrijgen in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een fiets met 300 WH, 400 WH, 500 WH en zelfs 625 WH. Dit zijn verschillende Powerpack accu’s met elk een ander capaciteit, afhankelijk van wat de fiets aanbiedt. U kunt eenvoudig uitkiezen welke accu het best aansluit bij uw wensen voor wat betreft de actieradius..

Zelf uw lease fiets samenstellen

Wij hebben een systeem gebouwd waarmee u zelf eenvoudig en snel in 3 stappen een lease fiets kunt samenstellen. Interesse om één van onze e-bikes te leasen? Klik dan op de button ''Stel deze fiets samen'' waarna u doorverwezen wordt naar de pagina waar u de desbetreffende e-bike kunt samenstellen voor leasing. Voor de Urban Arrow fietsen is dit (nog) niet mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Staat uw favoriete model er niet tussen?

Wij kunnen u d.m.v. een account toegang verlenen tot www.ikwilmobiliteit.nl waar u uit honderden fietsen eenvoudig en overzichtelijk een lease fiets kunt uitzoeken met het budget wat u (of uw medewerkers) tot uw beschikking heeft. Prijzen, budgetten en verbruik: alles is inzichtelijk en transparant.

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst en laat uw medewerker zelf zijn of haar mobiliteit kiezen. Zo wordt duurzame mobiliteit een integrale aanpak van uw bedrijf.

 

Waarom een zakelijke fiets van Amega Fleet?

Amega Fleet heeft een uitgebreide kennis op het gebied van mobiliteit, zo ook op het gebied van fietsen. Onze specialisten staan dan ook graag voor u klaar wanneer u een zakelijke fiets wilt kopen of leasen.

  • Wij ontzorgen u gedurende het volledige proces
  • Eén vast contactpersoon
  • Merkonafhankelijk
  • Wij kennen uw wagenpark en mobiliteitsbehoeften
  • Breed aanbod van fietsen
  • Alles inzichtelijk via ons mobiliteitsplatform

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van fietsen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!