Pijnacker Infra kiest voor Amega Fleet

Wagenpark Pijnacker Infra wordt uitgebreid met vijf auto's van Amega Fleet

Met veel trots hebben wij bij Amega Fleet nu Pijnacker Infra als nieuwe klant mogen verwelkomen. Onlangs vond de aflevering plaats van drie Volkswagen Tiguan modellen van Ames en afgelopen week is hun wagenpark nog uitgebreid met twee Opel Corsa’s van Van Mill.

Deze auto’s worden o.a. gebruikt voor de uitvoerders van Pijnacker Infra om de werkzaamheden te verrichten. Wij bedanken Henk Anker en Nilson den Ouden van Pijnacker Infra hartelijk voor hun vertrouwen. Wij wensen alle berijders veel rijplezier en veilige kilometers!

Over Pijnacker Infra

Pijnacker Infra is omstreeks 1970 opgericht, waarbij de toenmalige eigenaar zich vooral had gericht op de industriële- en overheidssector. Waar bestratingswerkzaamheden eerst de core-business was, heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld tot krachtige allround civiele aannemer, gespecialiseerd in projecten in de petrochemische industrie. De pijlers van Pijnacker Infra zijn Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, No-nonsense Mentaliteit, Kwaliteit en Oplossingsgerichtheid. Kernwaarden die ook aansluiten bij Amega Fleet en Ames. Kortom, een logische match en ideale basis voor deze samenwerking