KSO Installaties kiest voor comfort, ruimte en professionaliteit met Kia Ceed SW en Seat Tarraco

In een wereld waarin efficiëntie en comfort hand in hand moeten gaan, is de keuze van het juiste wagenpark cruciaal voor bedrijven zoals KSO Installaties. Daarom hebben ze, in nauwe samenwerking met Pieter Kroos van Fleetforward en Jaap Versteeg van Amegafleet, gekozen voor een vloot die zowel praktisch als professioneel is.

Met trots kondigen we aan dat KSO Installaties heeft gekozen voor 5 Kia Ceed SW's en 1 Seat Tarraco. Waarom deze keuze? Laten we eens kijken naar wat deze voertuigen bieden.

KSO Installaties

Professioneel, comfortabel en ruim

De Kia Ceed SW is de ideale oplossing voor KSO Installaties. Met zijn comfortabele interieur, ruime laadruimte en professionele uitstraling voldoet de Ceed SW aan alle eisen van het team. Of het nu gaat om lange werkdagen of het vervoeren van apparatuur, deze auto's bieden het allemaal. De keuze voor Kia is geen toeval; het is het resultaat van zorgvuldig onderzoek en de wens om het beste te bieden aan de medewerkers van KSO Installaties.

Maar laten we niet vergeten waar het echt om draait: KSO Installaties zelf. Dit dynamische bedrijf, dat hard aan het groeien is, staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en service. Met een team dat constant op zoek is naar nieuwe talenten om hun team te versterken. En laten we vooral niet vergeten dat KSO Installaties ook een belangrijke stap zet naar duurzaamheid met KSO Duurzaam, waarbij ze zich inzetten voor een groenere toekomst.

Duurzaam en professioneel

En tot slot, laten we de Seat Tarraco niet vergeten. Als samenwerkingspartner van Kia de Waard en Ames Autobedrijf, is Amega Fleet trots om deel uit te maken van deze casus en om KSO Installaties te ondersteunen bij hun missie naar succes.

Kortom, met de keuze voor de Kia Ceed SW en Seat Tarraco laat KSO Installaties zien dat ze niet alleen oog hebben voor comfort en praktisch gebruik, maar ook voor professionaliteit en duurzaamheid. Een keuze die niet alleen het bedrijf, maar ook het team en de gemeenschap ten goede zal komen.