Gazelle Eclipse is uitgeroepen tot e-bike van 2024

De elektrische fiets van 2024

De Gazelle Eclipse C380 HMB is uitgeroepen tot de e-bike van 2024 tijdens de RAI Fiets Awards. Dankzij uitgebreide tests op het gebied van design, innovatie, rijeigenschappen, veiligheid en prijs-kwaliteitverhouding heeft de Gazelle Eclipse deze award weten te verwerven. Door het opvallende design, ongeëvenaard comfort en veilige rijervaring wordt de Gazelle Eclipse gewaardeerd door de mensen.

Een uniek design

Er is veel aandacht besteed aan het design van de Gazelle Eclipse C380 HMB, de kabels zijn goed afgewerkt en daarnaast bevat het ook de Bosch Kiox 300 display. De display toont informatie zoals de actieradius, snelheid, versnelling en andere gegevens. Bovendien zorgt het unieke design voor een actieve zithouding wat goed te combineren is met een grote accu van maar liefst 750 Wh. 

Comfortabel op de weg

De Gazelle Eclipse is voorzien met een robuuste verende voorvork van Suntour Mobile, waardoor de fiets soepel kan veren op verschillende soorten wegen. De fiets glijdt moeiteloos over de weg wat zorgt voor optimaal rijcomfort. Ook is de e-bike voorzien van brede Schwalbe banden die controle geven in elke bocht, op asfalt en onverharde wegen, waardoor de wegligging optimaal is. Naast de goede wegligging door de brede banden, is het ook veel veiliger onderweg.

Door de sterke middenmotor van Bosch, die wordt gevoed door de grote accu, is het mogelijk om lange afstanden af te leggen en vormen hellingen geen uitdagingen meer. Ook gaat het schakelen enorm vlot bij de e-bike. Tijdens het fietsen kan er worden geschakeld zonder dat je hoeft te stoppen met trappen. Tussentijds schakelen gaat zeer vlot en is ideaal voor het rijden op steile hellingen. Bovendien is de fiets uitgerust met een riemaandrijving. Geen kettingen meer die ingesmeerd moeten worden of die roesten. Een riemaandrijving gaat veel langer mee en is muisstil.

Geniet dus van eindeloze avonturen met de Gazelle Eclipse C380 HMB. Dankzij het unieke design, innovaties, krachtige middenmotor en accu, maakt het mogelijk om moeiteloos grote afstanden af te leggen.