Een vruchtbare samenwerking

Amega Fleet & Ames Autobedrijf leveren Volkswagen ID.Buzz Cargo af aan Koninklijke Euser

Wij zijn verheugd jullie mede te delen dat Ames Autobedrijf onlangs een prachtige ID.Buzz Cargo heeft afgeleverd aan Koninklijke Euser, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Deze mijlpaal markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor Euser, maar versterkt ook de band tussen twee bedrijven met een gedeelde toewijding aan kwaliteit en service.

Een geschiedenis van toewijding

Voor Koninklijke Euser, dat dit jaar haar 105-jarig bestaan viert, is de ID.Buzz Cargo een mooie toevoeging. Dankzij de ID. Buzz Cargo kan Euser, het ‘’wij zijn euser’’ DNA van een betrouwbare werkgever en partner verder uitdragen. Als een van de meest vooraanstaande logistieke partners in Nederland, met een vloot van 500 vrachtwagens en 850 toegewijde medewerkers, staat Euser bekend om hun expertise en betrouwbaarheid in de logistieke sector.

75 jaar Ames

Ames Autobedrijf heeft in 2022 ook een mijlpaal bereikt, dat 75 jaar geleden in 1947 het Volkswagen dealercontract tekende. Net als Koninklijke Euser is Ames Autobedrijf  een gerenommeerd familiebedrijf met een sterke historie, delen Ames en Euser een gemeenschappelijke toewijding aan excellentie en klanttevredenheid.

Grenzeloze ervaring

Koninklijke Euser kent elke weg en elke uithoek van Nederland als geen ander. Met een diepgaande kennis van het logistieke landschap en een uitgebreid netwerk strekt hun expertise zich niet alleen uit over Nederland, maar reikt het ook over de grenzen heen. Euser kiest voor de ID. Buzz, omdat deze bus een positief effect heeft op de zichtbaarheid, employer branding, promotiedoeleinden en werving.