Amega Fleet

Veel gestelde vragen

De tijd tussen uw bestelling bij de leasemaatschappij en de bestelling bij de fabriek kan variëren. Dit is afhankelijk van de verwerkingstijd van de leasemaatschappij.

Zodra de auto bij ons besteld wordt, geven wij een verwachte afleverweek aan. Dit is een schatting en kan tussentijds gewijzigd worden. Hier houden wij u van op hoogte via uw persoonlijke omgeving.

Een definitieve productieplek is afhankelijk van meerderen factoren. De fabriek moet o.a. voldoende personeel, onderdelen, grondstoffen en chips hebben.

Wanneer uw auto definitief ingepland is voor productie, dan heeft de fabriek uw voertuig opgenomen in de planning. De verwachte afleverweek is nu meer reëel.

Uw voertuig is gedeeltelijk geproduceerd, maar mist nog enkele cruciale onderdelen.

Uw auto is geproduceerd en staat bij de fabriek, gereed voor transport. Wij kunnen niet precies zien, waar uw voertuig zich bevindt. Zodra uw auto is ingepland voor transport, zal deze per boot of trein naar Nederland komen. Het kan per land en per transport variëren hoelang dit transport zal gaan duren. Als uw auto in Nederland is aangekomen, zal deze nog getransporteerd moeten worden naar ons, vanaf de compound.

Nee, zodra de auto aankomt bij de dealer zal deze eerst rijklaar gemaakt moeten worden. Dit houdt in: 0- beurt, poetsen, tanken en montage van eventueel bestelde accessoires en/of winter/all season banden.

Wij nemen contact met u op voor het inplannen van de leveringsafspraak, zodra wij weten per wanneer uw voertuig gereed is voor levering.

Dit zal per mail (via een link) of telefonisch zijn.

Vul het onderstaande formulier in.

Is uw vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op!