De Volkswagen T-Roc is verkrijgbaar vanaf € 25.995,-.

Onlangs is de vanafprijs bekend geworden van de gloednieuwe Volkswagen T-Roc, deze compacte crossover is vanaf € 25.995,-  verkrijgbaar.  De T-Roc is verregaand te personaliseren, biedt een groot aantal innovatieve features, efficiënte motoren tot 140 kW/190 pk en geavanceerde veiligheidssystemen. De veelzijdige T-Roc is er met voorwiel- of vierwielaandrijving en combineert de robuustheid van een SUV met de wendbaarheid van een sportieve hatchback. Hij is vanaf begin december leverbaar.

Technische aspecten
In het modellenaabod van Volkswagen neemt de T-Roc plaats net onder de Tiguan. Opvallend aan het ontwerp van de T-Roc is de korte overhang voor en achter (83,1 centimeter en 80 centimeter) en de grote spoorbreedte (1,546 meter voor en 1,541 meter achter). De T-Roc wordt geleverd met zuinige TSI en TDI turbomotoren met vermogens tussen 85 kW/115 pk en 140 kW/190 pk. Daarnaast zijn de topversies standaard uitgerust met DSG-automaat en/of 4MOTION-vierwielaandrijving. Al deze componenten maken de T-Roc een absolute veelzijdige auto.

Comfortabel interieur
Met volop ruimte voor vijf personen en met 1.290 liter bagageruimte is de T-Roc een geschikte gezinsauto. Op het gebied van veiligheid kent de T-Roc tal van innovatieve assistentiesystemen, zoals standaard ingebouwd Front Assist met City Emergency Braking en Lane Assist. Zo bent u optimaal voorbereid om met de robuuste auto op pad te gaan. Ook de nieuwe T-Roc is verbonden met de nieuwe generatie Active Info Display en infotainmentsystemenBeide systemen zijn geoptimaliseerd voor een hele reeks online services, smartphone-apps en Volkswagen Car-Net. Het infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen kan worden uitgebreid met App Connect, dat MirrorLink™, Apple CarPlay™ en Android Auto™ integreert. Ook biedt Volkswagen het Security & Service-pakket aan, met onder meer Emergency Service en Automatic Accident Notification.