Exclusief bij Ames Autobedrijf vindt vrijdagmiddag 6 oktober de Volkswagen T-Roc Preview plaats.

De T-Roc beleefde zijn wereldpremière op de IAA Frankfurt en inmiddels zijn ook de prijzen en uitvoeringen bekend. De T-Roc is bestelbaar vanaf
€ 25.995,- en zal begin december bij ons in de showroom te bewonderen zijn. Om iedereen toch alvast kennis te laten maken met deze gloednieuwe cross-over organiseert Ames een VIP preview event.

Klanten en relaties worden tijdens drie sessies (13:00 -15:00, 16:00-18:00 en 19:00-21:00 uur) volledig op de hoogte gebracht over de nieuwe technologieën, connectiviteit en innovaties in deze twee nieuwe Volkswagen-producten. Onder de naam ‘Cars + Coffee by Volkswagen’ worden klanten ontvangen in een informele coffeebar sfeer met presentaties, de onthulling van de T-Roc en proefritten met de nieuwe Polo onder begeleiding van getrainde productspecialisten.  

Nieuwe Volkswagen Polo
Ook de nieuwe Volkswagen Polo zal gepresenteerd worden. De nieuwe Polo is vanaf eind oktober leverbaar bij Ames Autobedrijf en is leverbaar vanaf
€ 15.550,- Daarmee is zijn instapprijs lager dan die van zijn voorganger en dat terwijl hij meer ruimte, een aanzienlijk completere uitrusting en de nieuwste technologie biedt. 


Downloads

Brochure T-roc 

Salespresenter de nieuwe Polo