De ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Het nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design.

En dat opvallend betaalbaar, of u nu koopt of least. Als eerste komt er een unieke editie van de ID.3 op de markt: de ID.3 1ST. Deze heeft extra unieke stijlelementen en kunt u nu al reserveren. 
Het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family heeft een rijke standaarduitrusting en een range van 420 kilometer volgens de WLTP-meetmethode. De limited edition heeft een vanafprijs onder de € 40.000. Het basismodel van de ID.3-reeks heeft een range van 330 kilometer en de topversie heeft een range van 550 kilometer.

Tot 550 kilometer op een volle accu

De ID.3 heeft een actieradius waar u van opkijkt. Bij uitvoeringen die later op de markt komen, heeft u de keuze uit drie verschillende accu's. De ID.3 1ST is uitgerust met de middelste accu: 58 kWh en een actieradius van 420 kilometer**. De basis-accu (45 kWh) brengt u 330 kilometer** ver en met de grootste (77 kWh) rijd u zelfs 550 kilometer** op een volle accu. Dus een rit van Utrecht naar Parijs? Eén keer laden en u bent er. Dat de auto zo ver komt, is te danken aan het MEB-platform. Dit slimme platform met platte accu's in de vloer zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor een grotere actieradius.

Volledig CO-2 neutraal 

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie van de ID.3 is volledig CO-2 neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren we met de klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. We gaan er zelfs voor om 97% van de accu te hergebruiken. Zo dragen wij bij aan de wereld van morgen. 

Tot 420 kilometer op een volle accu 

De unieke eerste editie van de auto, is de ID.3 1ST, heeft een actieradius van 420 kilometer** volgens de WLTP-meetmethode. Dat behaalt hij met zijn 58kWh sterke accu in de laadvloer van de auto. 

Unieke 1ST badges 

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat u er vroeg bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vindt u ze terug, bijvoorbeeld op stuur. 

 

Tot 420 kilometer op een volle accu

Comfortabele luxe

Ook qua features zit u met de ID.3 1ST meer dan goed. Hij is standaard al voorzien van alle comfort die u bij Volkswagen gewend bent, met een aantal mooie extra features. Zo heeft hij Play & Pauze pedalen en krijgt u een bijzonder welkom op het grote welkomstscherm. Dit is uw unieke uitvoering, en dat merkt u.

Laden en mobiliteit in één keer geregeld

Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kunt u bij uw Volkswagen dealer terecht. Uw dealer helpt u graag met een:

✓ Laadpunt thuis of op het werk
✓ Laadsleutelhanger
✓ Mobiliteitskaart

Zo weet u zeker dat u moeiteloos op uw bestemming aankomt – of u nou reist met uw eigen ID.3 1ST of met het openbaar vervoer via uw Shuttel mobiliteitskaart. En eenmaal aangekomen, kunt u zelfs uw parkeerzaken regelen met de kaart.

Overbrug uw leaseauto

Loopt uw zakelijke of privé leasecontract al vóór de levering van uw nieuwe ID.3 1ST af? Dan kunt u gebruikmaken van een overbruggingsauto. Deze rijdt u dan totdat uw ID.3 1ST geleverd wordt. Natuurlijk hebben we meerdere modellen waar u uit kunt kiezen, zodat u ook in de tussentijd kunt genieten van alles wat Volkswagen te bieden heeft. Voor bestaande klanten is een verlenging van het huidige leasecontract soms ook mogelijk.

De voordelen van rijden met de ID. 3 1ST voor de zakelijke rijder

Gunstige bijtelling.

Omdat de ID.3 1ST volgend jaar wordt geleverd, profiteert u nog van het lage bijtellingstarief van 4%***. Dus of u de ID.3 nou least of koopt: een voordelig bijtellingstarief tot 2020 heeft u in ieder geval.

Draag bij aan een beter milieu. 
Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de ID.3 geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Ook is de auto volledig CO2-neutraal gebouwd, waardoor ook het productieproces geen negatief effect heeft op het milieu. Laad u met groene stroom? Dan bent u helemaal goed bezig.

Laad ook thuis slim op.
Betaalt uw werkgever de laadkosten? Dan kunt u met de ID.3 1ST een slim thuislaadpunt laten installeren. Deze activeert u met uw laadsleutelhanger, zodat de laadkosten eenvoudig te verrekenen zijn.

Benieuwd geworden naar de ID.3 1ST? Reserveer hem hier.