Wij begrijpen dat u vragen heeft over specifieke software die gebruikt is in dieselmotoren. Wij werken samen met Pon aan de voorbereiding van de uitrol van de herstelactie, die van start gaat zodra Volkswagen AG de technische oplossing kan aanleveren.

Indien uw voertuig getroffen is, zult u daarover te zijner tijd automatisch een persoonlijk bericht ontvangen van ons.

Hier vindt u altijd de meest recente beschikbare en juiste informatie.

De huidige, nieuwe generatie Euro 6 dieselmotoren, zijn niet getroffen en zijn volledig conform de daarvoor geldende regels. Op de vraag van leaserijders of een en ander gevolgen kan hebben voor de bijtelling heeft het ministerie van Financiën laten weten dat er aan deze bijtelling niets verandert voor de bestaande leasecontracten.

Controleer of uw auto betrokken is

De zoekfunctie geeft enkel antwoord op de vraag of uw auto is voorzien van software die zorgt voor afwijkingen tijdens tests op een rollentestbank en daarom in aanmerking komt voor een service actie. Voert u alstublieft uw chassisnummer in dat u voorin uw onderhoudsboekje, op uw kentekenbewijs of onderaan in uw voorruit aantreft.

FAQ

Graag verwijzen wij u naar onderstaande informatie. Hier vindt u altijd de meest recente beschikbare en juiste informatie.