De Hyundai KONA is als nieuwe, compacte SUV in trek bij de wagenparkbeheerders.

Typisch Hyundai
De Hyundai KONA is direct herkenbaar als Hyundai. Het herkenbare familie element van Hyundai komt ook terug in de KONA: de Cascade-grille. Het complete design van de Hyundai KONA valt op en geeft de auto een stoer karakter. De dubbele koplampen en stoer ogende wielkastranden die optisch doorlopen in de bumpers maken de Hyundai KONA af.   

De Hyundai KONA is standaard uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Boordcomputer
  • Cruise Control met snelheidslimitiet
  • Lichtsensor
  • 16-inch stalen velgen met 205/0 R16-banden
  • Achterbank (60/40), in delen neerklapbaar
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening 

Download de brochure 

De nieuwe "groene" generatie
Natuurlijk mag het gebruiksgemak niet vergeten worden. Dankzij het formaat van de Hyundai KONA kun je er ook goed mee uit de voeten in de stad. Met een lengte van 4,17 meter, een breedte van 1,80 meter en een hoogte van 1,55 meter staat de Hyundai KONA op een nieuw platform. Een platform dat ook geschikt is voor een elektrische, vierwiel aangedreven SUV die naar verwachting een actieradius zal hebben van ongeveer 500 kilometer.

Vergaand personaliseren
Het fraaie design van het exterieur is ook terug te zien in het interieur. De Hyundai KONA is dankzij diverse kleurenthema’s aan iedere persoonlijke stijl aan te passen. Het mooie dashboard bevat een groot beeldscherm. Verder is de Hyundai KONA uitgerust met prettige stoelen en veel ruimte achterin.

Maximale veiligheid 
Behalve dat hij er goed uitziet en heerlijk rijdt is de Hyundai KONA ook nog eens een van de allerveiligste auto's in zijn klasse. De Europese veiligheidsorganisatie Euro NCAP heeft hem namelijk beloond met de maximumscore van 5 sterren.

Nu ook leverbaar, de elektrische KONA!

Baanbrekende nieuwkomer
De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met slechts 4% bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op! We geven je hier alvast een exclusieve sneak preview van deze dynamische, elektrische auto. 

Nu te bestellen!
De prijzen van de Hyundai KONA Electric zijn bekend. Deze volledig elektrisch aangedreven SUV met krachtige 64 kWh-batterij krijgt een vanafprijs van € 39.195,-. En de zeer rijk uitgeruste topversie KONA Electric Premium is er voor € 44.995,-. Al geïnteresseerd in de elektrische KONA? Wij kunnen dit exclusieve model namelijk al bestellen. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.