De nieuwe SKODA Fabia en Fabia Combi zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Amega Fleet.

Vier jaar na de lancering van de derde generatie SKODA FABIA krijgt het compacte model een uitgebreide update. De nieuwe FABIA is te herkennen aan zijn aangescherpte uiterlijk, het gewijzigde interieur en de nieuwe lichtmetalen velgen. De vernieuwde SKODA FABIA is leverbaar vanaf € 14.990.

Functioneel interieur

Het interieur van de SKODA FABIA combineert zoals altijd functionaliteit met een hoogwaardige afwerking. Het instrumentencluster heeft een gewijzigd ontwerp en er is nieuwe bekleding beschikbaar. Sportstoelen met rode stiksels zijn optioneel, evenals het Dynamic pakket, dat bestaat uit de hiervoor genoemde sportstoelen, een multifunctioneel sportstuur, aluminium pedalen, een zwart interieur met rode stiksels en een sportonderstel. Niet veranderd is de enorme binnenruimte van de SKODA FABIA. De hatchback versie heeft één van de grootste bagageruimtes in zijn segment. Er kan tussen de 330 en 1.150 liter worden meegenomen. De zeer ruime SKODA FABIA Combi gaat daar met een inhoud van 530 – 1.395 liter nog eens ruimschoots overheen.

Simply Clever handigheidjes

Zoals kopers gewend zijn van SKODA, biedt de FABIA allerlei handige Simply Clever-oplossingen. Nieuw is onder meer een dubbelzijdige kofferbakmat die kan worden omgekeerd. De ene kant is met stof bekleed, de andere kant is van kunststof, zodat deze gemakkelijk schoongemaakt kan worden als dat nodig is. Daarbij is de SKODA FABIA uit te rusten met een tablethouder en twee USB-aansluitingen voor de achterste zitrij. In het Simply Clever pakket voor de SKODA FABIA Combi zit nu een LED-zaklamp in de kofferruimte, die automatisch wordt opgeladen tijdens het rijden. Andere slimmigheden zijn de ijskrabber in de tankklep, een houder voor parkeerkaartjes aan de binnenkant van de linker A-stijl, opbergvakken voor reflecterende hesjes in iedere deur, een paraplu onder de bijrijdersstoel en meerdere flessenhouders.

Ruim keuze uit infotainment

Op het gebied van infotainment is er de keuze uit vier systemen: Blues, Swing, Swing Plus en Amundsen. Die laatste drie worden bediend via een 6,5 inch touchscreen. Mobiele telefoons kunnen zowel via Bluetooth als via USB worden aangesloten. De Swing Plus- en Amundsen-systemen ondersteunen ook SmartLink+ (Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink en SmartGate). Daarbij biedt de Amundsen-uitvoering een tweede Bluetooth-interface en een wifi-hotspot. Optioneel kan het systeem worden aangestuurd met stemcommando’s. Via Infotainment Online ontvangt het Amundsen-systeem in real time informatie over het weer, de verkeerssituatie, beschikbare parkeerplekken en brandstofprijzen.

Nu bestelbaar

De vernieuwde SKODA Fabia is vanaf nu te bestellen vanaf € 14.990,-. De Fabia is te vinden in onze showroom bij Ames SKODA Centrum.

Klik op de onderstaande knop voor de brochure.

Bekijk hier de brochure