Amega Fleet heeft in samenwerking met Opel Dealer Van Mill diverse elektrische bedrijfswagens geleverd aan GKB Groep. Wij zijn trots dat we op deze manier kunnen bijdragen aan het elektrificeren van het wagenpark van GKB Groep. Wij bedanken GKB Groep voor het vertrouwen en wensen de berijders veel veilige kilometers in de volledig elektrische Opel Vivaro-e Pick-Up’s.

GKB Groep: “Bij onze innovaties stellen we ons als doel om efficiënter te kunnen werken, het milieu minder te belasten of de uitvoering van werkzaamheden veiliger te maken voor onze medewerkers”

Ook uw wagenpark verduurzamen?

Wij bieden u een zeer breed aanbod van elektrische auto's en bedrijfswagens van de beste merken. Amega Fleet neemt het gehele proces van het aankopen van vervoersmiddelen uit handen. Hiervoor kiest een ondernemer voor gemak, eenvoud en een proces dat wij voor iedere organisatie kunnen uitrollen. Wij ondersteunen organisaties bij het kopen en leasen van fietsen en auto’s, bieden diverse laadoplossingen en faciliteren mobiliteit op maat door middel van een mobiliteitspas. 

Kom in contact