Amega Fleet is in combinatie met Bike Totaal Groeneveld fiets een samenwerking aangegaan met Yes! Kinderopvang. Yes! Kinderopvang vindt de gezondheid van hun medewerkers belangrijk. Daarom hebben zij besloten om ons te benaderen. Dankzij deze goede samenwerking kunnen de medewerkers van Yes! Kinderopvang gemakkelijk nieuwe (elektrische) fietsen leasen.

Daniëlle Stenssen, leefstijlcoach bij Yes! Kinderopvang, vertelt over hoe blij ze is met dit initiatief: “Fietsen is lekker buiten bewegen. Dit past goed bij een gezonde levensstijl. Maar een nieuwe fiets aanschaffen is best duur. We willen niet dat deze financiële drempel onze medewerkers ervan weerhoudt om lekker te gaan fietsen en bijvoorbeeld op de fiets naar het werk te komen. Daarom hebben we een partner gezocht die onze medewerkers kan helpen met het leasen van een fiets. Deze partner hebben we gevonden in Amega Fleet in samenwerking met Groeneveld fietsen.”

Voor medewerkers van Yes! Kinderopvang is het aantrekkelijk om fietsen te leasen met Amega Fleet. Zij kunnen uit het grote aanbod (elektrische) fietsen van Bike Totaal Groeneveld kiezen en betalen maandelijks een vast bedrag hiervoor. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparaties en verzekering. De medewerkers van Yes! Kinderopvang kunnen in de winkel in Zwijndrecht of via de website een fiets uitzoeken. Het aanbod en de netto kosten zijn te zien op de website www.ikwilmobiliteit.nl

Amega Fleet is blij met de samenwerking met Yes! Kinderopvang en wenst de medewerkers veel plezier met hun nieuwe fietsen toe!