In charge. In style.

Met zijn futurische, conceptauto-achtige design en een uitgebreid gamma vooruitstrevende slimme technologie aan boord is de IONIQ 5 gemaakt om je verder te brengen – met ultrasnel opladen en een gestroomlijnd uiterlijk. In zomer 2021 verwacht in de showroom. Beschikbaar vanaf € 43.500.

Bekijk de prijslijst

Highlights

Met de IONIQ 5 is toekomstige mobiliteit niet meer iets om naar uit te kijken, maar de realiteit van alledag. Deze vooruitstrevende, volledig elektrische CUV geeft jou het initiatief – compromisloos – en helpt je jouw manier van leven te bepalen en de impact die dat heeft op de wereld.

Ervaar 800V-technologie.

De IONIQ 5 is een van de eerste modellen met een 800V-systeem. Hij laadt ultrasnel op, presteert consequent op een hoog niveau en is geoptimaliseerd voor gewicht en ruimte.

Laad jouw e-bike op met Vehicle to Load.

De IONIQ 5 is uitgerust met Vehicle-to-Load-technologie (V2L). Daarmee kun je extra vermogen van de hoogvoltagebatterij ontladen om andere elektrische apparaten (110V/220V) van elektriciteit te voorzien.

Maak indruk met iconisch design.

De IONIQ 5 combineert het uiterlijk van Hyundai's allereerste iconische model, de Pony uit 1975, met 45 jaar designtraditie en neo-retro-accenten. Daarmee komt de designtaal van Hyundai nog meer tot uiting.

Onderscheidend. Iconisch. Puur. Conceptauto-achtig design.

Het pure design van de IONIQ 5 geeft een nieuwe kijk op elektrische auto’s – zonder decoratie toont hij zijn heldere lijnen en minimalistische vormen. De schelpvormige motorkap beslaat de volledige breedte van de neus. Het beperkt het aantal naden en zorgt voor een strakke, hightech uitstraling. De LED-verlichting bestaat uit Parametric Pixels – kenmerkende, juweelachtige elementen die terugkomen op de carrosserie van alle toekomstige IONIQ-modellen. Met exclusieve lichtmetalen 20-inchwielen. De aerodynamische wielen zijn een voorbeeld van het Parametric Pixel-design. Met hun exclusieve, elektriserende flair completeren ze het ranke profiel van de IONIQ 5.

Ruim en duurzaam leven.

In de IONIQ 5 vervagen grenzen: leefruimte is bewegingsruimte. Met ons nieuwe EV-platform hebben wij het interieur gedefinieerd als een belevingsruimte. Met de uitgebreid verstelbare voorstoelen waarvan de leuning volledig vlak kan worden gezet, kan je lekker onderuit liggen terwijl de batterij snel wordt opgeladen.

De verschuifbare middenconsole zorgen voor een uitzonderlijke ervaring. Je kunt de middenconsole helemaal naar de achterbank verschuiven, zodat de kinderen die als picknicktafel of bureau kunnen gebruiken.

Het 12,3-inch infotainmentscherm sluit naadloos aan op het 12,3-inch digitale instrumentencluster. Dat biedt hightech looks en simpele toegang tot alle rij-, veiligheids- en infotainmentfuncties.