De nieuwe ŠKODA KAROQ is vanaf 29 december 2017 verkrijgbaar bij Amega Fleet.

De nieuwe ŠKODA KAROQ is het compacte broertje van de populaire ŠKODA KODIAQ en vormt een bron van comfort en rust. Geniet van zijn avontuurlijke design en vertrouw op het natuurlijke gevoel van veiligheid dat deze SUV u biedt. Met de nieuwe ŠKODA KAROQ beschikt u over zeeën van ruimte. Met een laadruimte tot 1.810 liter en een trekgewicht tot 2.000 kilo zorgt de KAROQ ervoor dat u bijna alles kunt vervoeren. De KAROQ is vanaf 29 december 2018 in de showroom van Ames ŠKODA Centrum.  

De ŠKODA KAROQ met complete Ambition uitvoering heeft een vanafprijs van € 28.990. De prijzen van opties en andere uitvoeringen volgen later deze maand. De ŠKODA KAROQ is leverbaar in vier uitvoeringen: 

- Ambition
- Ambition Business
- Style
- Style Business

Stoere look
De nieuwe ŠKODA KAROQ straalt kracht en elegantie uit met zowel het interieur al exterieur. In het interieur zijn de “Simply Clever” features in veelvoud terug te vinden. Zo is de KAROQ uitgerust met een Columbus Navigatiesysteem met 9,2-inch touchscreen, draadloos opladen, vele opbergplekken die overeenkomen met zijn opgeruimd karakter en een digitaal insturmentenpaneel. Het uiterlijk van de nieuwe ŠKODA KAROQ oogt stoer, krachtig en dynamisch. Dankzij de moderne lijnen krijgt de KAROQ een stoere look. Dit in combinatie met strakke lijnen, een forse grille en geavanceerde lichtunits met LED-technologie geeft de nieuwe ŠKODA KAROQ zijn dynamische en krachtige uitstraling. Ook het exterieur is voorzien van verschillende technologische hulpmiddelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent en sluit met een druk op de knop van de afstandsbediening.