Het gloednieuwe vlaggenschip van Audi staat vanaf nu in de showroom van Ames Audi Centrum.

De nieuwe Audi Q8 biedt alles waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om aan alle wensen te voldoen. 

Aantrekkelijkste SUV in zijn segment
Het progressieve design van de nieuwe Audi Q8 brengt de sportieve lijnen van een coupé samen met de ruimte van een SUV. De Audi Q8 heeft standaard 20-inch lichtmetalen velgen, deze zijn optioneel tot maar liefst 23-inch! Dit, samen met de standaard LED-verlichting, maken de nieuwe Q8 de meest aantrekkelijke SUV in zijn segment.

Download de brochure 

Meer ruimte
In vergelijking met zijn directe concurrenten, de BMW X6 en de Mercedes GLE heeft de Audi Q8 een ruime voorsprong betreft de ruimte in de auto. Audi heeft gekozen om de bovenste stijl boven in de deuren weg te laten (dit is herkenbaar van de Audi A5 en A7) om meer ruimte te creëren. Dit is vooral te merken bij de instapruimte achterin de auto!

Interieur
Het interieur is gebaseerd op het nieuwe design van Audi die bij de onthulling van de A8 gepresenteerd is. En jawel, de twee touchscreen schermen worden ook in de Audi Q8 gebruikt. Door dit design ook in de nieuwe Q8 terug te laten komen haalt Audi voor u al het gemak naar voren.