Twee nieuwe Audi kanonnen zijn vanaf nu bestelbaar.

Ontdek de innovatieve Audi A8 en de sportieve Audi A7 nu bij Ames Audi Centrum. Beide modellen zijn indrukwekkend, onderscheidend en voorzien van een prachtig, modern design.

Audi A8 
De compleet nieuwe Audi A8 beleefde op 11 juli zijn wereldpremière tijdens de Audi Summit in Barcelona. De Audi A8 is een nieuw familiegezicht en zet haar slogan ''Voorsprong door Techniek'' kracht bij met een innovatief touchscreenbediening en het consequent doorvoeren van elektrificatie in de aandrijflijn. De Audi A8 is ook de eerste productieauto ter wereld die vergaand is voorbereid op autonoom rijden. Vanaf 2018 neemt Audi innovatieve functies als parking pilot, garage pilot en traffic jam pilot in productie. De nieuwe Audi A8 is nu bestelbaar en te bewonderen bij Ames Audi Centrum. Kom deze splitnernieuwe topauto bewonderen en plan een proefrit.   

 

Audi A7 Sportback
Hightech tot in detail: dat is de nieuwe Audi A7 Sportback. Het model zit vol met moderne technologie en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen. Vanaf eind februari staat de nieuwe Audi A7 Sportback in de showroom. Nu is de strak gelijnde Sportback al wel te bestellen.