Evenement Van A naar B; mobiliteit van de toekomst

Graag nodigen wij u uit voor ons evenement met als thema van A naar B; mobiliteit van de toekomst. Maar wat houdt dat eigenlijk in? En waar dient u rekening mee te houden bij het maken van strategische keuzes? 

Speciaal voor deze avond hebben wij gastspreker Jasper Engel uitgenodigd. Jasper is docent aan de IVA, Jurylid bij Bestelauto van het jaar en Auteur van het EV-Jaarboek. Hij kan vertelt u tijdens ons zakelijke evenement graag meer over onderwerpen als het klimaatakkoord, subsidies en alles wat verder nog om de hoek komt kijken bij duurzame mobiliteit. Daarnaast kunt u direct proefrijden in onze elektrische bedrijfswagens.

Datum: donderdag 29 september 2022

Tijdstip: tussen 17.30 en 20.00 uur

Waarom u ons unieke evenement absoluut niet wilt missen? U kunt namelijk meedoen met een wedstrijd boogschieten en hier zijn leuke prijzen mee te winnen: 1ste prijs een Loevestein-arrangement ; 2e prijs een slipcursus; 3e prijs een diner bij Loevestein voor 2 personen. U komt toch ook?

Meld u nu aan!

Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Door middel van onze mobiliteitsoplossingen krijgt u inzicht in de zakelijke mobiliteit van uw organisatie. Dit doen wij enerzijds door u inzicht te geven in uw wagenpark met onze wagenparkbeheersoftware. En anderzijds door u inzicht te geven in het zakelijke vervoer en de reiskosten van uw medewerkers door middel van de Mobiliticspas en bijbehorende software. Hierbij krijgt u een volledige oplossing op maat; van advies tot implementatie en het beheer.

Ontdek meer over Mobilitics

PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting bestaat 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een top-3 speler op de Nederlandse markt. Binnen PSB werken 45 medewerkers die iedere dag met veel plezier werken aan één gezamenlijk doel: het ontzorgen van de klant! Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u alles uit handen nemen op het gebied van bedrijfswageninrichting.

PSB is gespecialiseerd in het inrichten van elk type bedrijfswagen en werkt uitsluitend met producten en leveranciers van bewezen kwaliteit. Wij hebben ons gespecialiseerd in totaaloplossingen voor bedrijfswagens waarbij een efficiënte bestel- en leverprocedure en het inbouwen van complete inrichtingen belangrijke pijlers zijn. Vanwege het wederzijds vertrouwen kunnen wij inmiddels rekenen op een grote klantenkring. Van grote fleetowners tot aan eenmansbedrijven.

Ontdek meer over PSB Bedrijfswageninrichting