Uitnodiging evenement zakelijke mobiliteit en elektrisch rijden

Graag nodigen wij u uit voor ons evenement met als thema zakelijke mobiliteit en elektrisch rijden. Tijdens het evenement presenteren wij onze nieuwe elektrische bedrijfswagenmodellen Opel Vivaro-e, Peugeot e-Expert en Citroën ë-Jumpy. Donderdag 11 november is het zo ver! Op Slot Loevestein kunt u deze modellen bewonderen en alles te weten komen over nieuwe mobiliteit en elektrisch rijden. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Ook zullen onze collega’s van PSB Bedrijfswageninrichting en Mobilitics aanwezig zijn om u alles te vertellen over verschillende producten, diensten en mogelijkheden rondom mobiliteit.

Waarom u ons unieke evenement absoluut niet wilt missen? U kunt namelijk ook meedoen met een wedstrijd boogschieten en hier zijn leuke prijzen mee te winnen: 1ste prijs een elektrische fiets; 2e prijs een Loevestein-arrangement; 3e prijs een diner bij Loevestein voor 2 personen. U komt toch ook? U bent van harte welkom tussen 16:00 en 19:00 uur. Uw partner of een andere introducee zijn uiteraard ook van harte welkom!

Let op! Tijdens ons evenement volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Houd er rekening mee dat wij verplicht zijn om u bij aankomst te verzoeken om uw QR-code (vaccinatiebewijs/herstelbewijs of testbewijs) te tonen. 

Meld u nu aan!

Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Door middel van onze mobiliteitsoplossingen krijgt u inzicht in de zakelijke mobiliteit van uw organisatie. Dit doen wij enerzijds door u inzicht te geven in uw wagenpark met onze wagenparkbeheersoftware. En anderzijds door u inzicht te geven in het zakelijke vervoer en de reiskosten van uw medewerkers door middel van de Mobiliticspas en bijbehorende software. Hierbij krijgt u een volledige oplossing op maat; van advies tot implementatie en het beheer.

Ontdek meer over Mobilitics

PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting bestaat 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een top-3 speler op de Nederlandse markt. Binnen PSB werken 45 medewerkers die iedere dag met veel plezier werken aan één gezamenlijk doel: het ontzorgen van de klant! Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u alles uit handen nemen op het gebied van bedrijfswageninrichting.

PSB is gespecialiseerd in het inrichten van elk type bedrijfswagen en werkt uitsluitend met producten en leveranciers van bewezen kwaliteit. Wij hebben ons gespecialiseerd in totaaloplossingen voor bedrijfswagens waarbij een efficiënte bestel- en leverprocedure en het inbouwen van complete inrichtingen belangrijke pijlers zijn. Vanwege het wederzijds vertrouwen kunnen wij inmiddels rekenen op een grote klantenkring. Van grote fleetowners tot aan eenmansbedrijven.

Ontdek meer over PSB Bedrijfswageninrichting