Proefrijden met de Gazelle Ultimate Speed

Bent u benieuwd naar de rijprestaties van de Gazelle Speed Pedelec? Plan hieronder een proefperiode van 5 dagen met de Gazelle Ultimate Speed. Deze Speed Pedelec is ideaal als u snel en ontspannen naar werk wilt komen. Vraag naar de mogelijkheden indien u minder dagen wilt proefrijden voor een lager bedrag. 

gazelle speed ultimate

Waarom kiezen voor een speed pedelec?

De speed pedelec heeft een motor met een groot vermogen. Waar de gemiddelde e-bike een vermogen heeft van 200 watt à 250 watt, haalt de speed pedelec een wattage tot maar liefst 500. Doordat de speed pedelec een snelheid tot 45 km/u behaalt, bereikt u even snel uw bestemming als met de gemiddelde brommer. Daarom is de speed pedelec voorzien van een geel kenteken en is het dragen van een helm wettelijk verplicht.

Speed pedelec 45 km/u

Razendsnel fietsen, zelfs tegen de wind in, dat kan met de speed pedelec! Wist u dat zo'n snelle elektrische fiets 45 km/u kan halen? Door hun hoge snelheid vallen deze e-bikes voor de wet niet meer onder de categorie fietsen, maar onder de snorfietsen. U mag er dus alleen de weg mee op als u in het bezit bent van een brommerrijbewijs, een geldig kenteken en de bijbehorende speed pedelec verzekering.

Speed pedelec kopen

Een speed pedelec kopen is investeren in een duurzame toekomst. Razendsnel woon-werkverkeer, waarbij u toch volop in beweging blijft. Dat u nooit meer op zoek hoeft te gaan naar een parkeerplaats is een prettige bijkomstigheid. Reden temeer dus om zo'n snelle elektrische fiets te kopen! Voor welke prijswinnende speed pedelec kiest u?

Speed pedelecs voor dames en heren

Speciaal voor het afleggen van lange afstanden is de Ultimate speed ontwikkeld. Deze stoere en robuuste snelle elektrische fiets behaalt snelheden tot 45 km/u en is verkrijgbaar als speed pedelec voor dames en heren. In tegenstelling tot het herenmodel heeft deze snelle e-bike voor dames een lage instap. Dit model is uiteraard niet voorbehouden aan dames alleen: ook mannen die bij hoge snelheden zo wendbaar mogelijk willen zijn, kunnen de voorkeur geven aan een lage instap.

De Ultimate Speed heeft een sportieve uitstraling, geïntegreerde accu en gemakkelijk te bedienen versnellingen. Zo bestijgt u in no-time zelfs de hoogste bruggen en heuvels. Het extra gewicht van de motor wordt gecompenseerd door een lichtgewicht frame.