Leasing

Wij adviseren u graag bij een goede autokeuze en leasevorm.

Wilt u uw auto’s zelf financieren (dit is interessant voor bedrijven met veel eigen vermogen) én alleen het beheer uitbesteden óf wilt u juist geen grote investeringen in uw wagenpark  doen en kiest u voor full operational lease? In beide gevallen is uw wagenpark in goede handen.

Leasing
Bij Amega Fleet kunt u terecht voor alle vormen van leasing en beheer. In onderstaande componenten wordt u maximaal ontzorgd: 

    •    Vervangend vervoer
    •    Reparatie, onderhoud en vervanging van banden
    •    Houderschapsbelasting
    •    Verzekering (WA en Casco)
    •    Schade-afhandeling
    •    24-uurs assistentie bij pech, ongeval en diefstal 
    •    Brandstofbeheer
    •    Haal- en brengservice 

De leasemaatschappij is juridisch en economisch eigenaar van het object en draagt het economische risico. Na contractbeëindiging gaat het object terug naar de leasemaatschappij. 

AA Lease
AA Lease is de leasemaatschappij van Amega. Al jarenlang is AA Lease specialist op het gebied van bedrijfswagenlease en wagenparkbeheer. U kunt bij AA Lease terecht voor alle merken personen- en bedrijfswagens. , maar ook voor advies betreft bedrijfswagenlease en -inrichting. AA Lease maakt uw wagenparkbeheer eenvoudig, zonder dat u grote investeringen in uw wagenpark hoeft te doen. Op die manier houdt AA Lease al meer dan 30 jaar ruim 7.500 auto’s op de weg.

Andere leasemaatschappij
Ook wanneer u al een samenwerking heeft met een andere leasemaatschappij kunnen wij u met de Amega Fleetdeal veel voordeel bieden, zoals bijvoorbeeld extra inkoopvoordeel, bedrijfswageninrichting en turn key levering. Eén van onze specialisten vertelt u hier graag meer over. 

Beheer
U kunt er ook voor kiezen om uw wagenpark zelf te financieren. Amega Fleet regelt de in- en verkoop van uw leaseauto’s en alle bijkomende zaken, zoals advies over autoregeling, verzekeringen, onderhoud en reparatie, schadeherstel, brandstofbeheer en haal-en brengservice. Het beheer van uw mobiliteit wordt geregeld met één maandfactuur en u concentreert zich op uw kernactiviteiten.