Mobiliteit van de toekomst

Welke afslag neemt u? 

Graag nodigen wij u uit voor ons evenement met als thema ‘Mobiliteit van de toekomst: Welke afslag neemt u?’. Het zal een evenement worden dat u niet wilt missen!

Wij vertellen u tijdens het Amega Bedrijfswagen evenement op donderdag 21 september graag meer over onderwerpen als het klimaatakkoord, subsidies en alles wat verder nog om de hoek komt kijken bij duurzame mobiliteit.

Daarnaast hebben wij dit jaar twee gastsprekers, Maarten Bos en Raymond Gense, die tijdens een presentatie meer zullen vertellen over deze onderwerpen. Maarten is automotive trainer voor verschillende importeurs en Raymond Gense is Director Pon Mobility en zij zijn daardoor nauw betrokken bij onderwerpen over duurzame mobiliteit.

  • 16.00 uur inloop
  • 16.30 uur opening en start presentatie Maarten Bos en Raymond Gense
  • 17.15 uur hapje en drankje
  • 19.00 uur einde Amega Bedrijfswagen event

Dit jaar vindt ons evenement plaats op een nieuwe locatie: Fort Altena in Werkendam. Het Fort ligt pal aan de snelweg, afslag Werkendam vanaf Rijksweg A27, en is daarmee beter bereikbaar. U komt toch ook? Uw partner of een andere introducé zijn uiteraard ook van harte welkom! Meld u direct aan via onderstaand formulier. 

Meld u nu aan!

Mobilitics

Expert op het gebied van laadoplossingen

Mobilitics verzorgt voor elk bedrijf een passende op maat gemaakte oplossing, of u nu ZZP’er bent of werkzaam bent bij een grote corporate organisatie.

Wij bieden complete ontzorging op het gebied van laadoplossingen. Onze laadstations worden met snelheid geleverd en vakkundig geïnstalleerd door gecertificeerde professionals. Door persoonlijk contact verzorgen we advies op maat, afgestemd op uw specifieke situatie. Als extra voordeel is een laadpas inbegrepen, die toegang biedt tot meer dan 400.000 laadpunten verspreid over zowel Nederland als Europa.

Ontdek meer over Mobilitics

PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting bestaat 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een top-3 speler op de Nederlandse markt. Binnen PSB werken 45 medewerkers die iedere dag met veel plezier werken aan één gezamenlijk doel: het ontzorgen van de klant! Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u alles uit handen nemen op het gebied van bedrijfswageninrichting.

PSB is gespecialiseerd in het inrichten van elk type bedrijfswagen en werkt uitsluitend met producten en leveranciers van bewezen kwaliteit. Wij hebben ons gespecialiseerd in totaaloplossingen voor bedrijfswagens waarbij een efficiënte bestel- en leverprocedure en het inbouwen van complete inrichtingen belangrijke pijlers zijn. Vanwege het wederzijds vertrouwen kunnen wij inmiddels rekenen op een grote klantenkring. Van grote fleetowners tot aan eenmansbedrijven.

Ontdek meer over PSB Bedrijfswageninrichting